Модельний ряд Yamaha

Відгук про Yamaha YBR125 2008 року


Модель: Yamaha YBR125 2008 р.в. , пробіг - 14000 км, двигун - 125 куб.см.
Автор: Богдан (Украина, Киев)   12.11.2013
НадійністьОцінка: 5
КомфортОцінка: 5
ХодоваОцінка: 4
ЗовнішністьОцінка: 4
Загальна оцінка4.0

Загалом ybr125 стовідсотково відповідає концепції міського мотоцикла: невеликий, мало палить, легкий, маневрений, рівна посадка. Дозволяє проїхати між рядами у пробці й запаркуватися будь-де (при потреба його можна затягти й на бордюр). До роботи основних вузлів претензій немає: все працює надійно й адекватно, поломок нуль. Мотоцикл зібрано в Китаї, але, напевно, завдяки тому, що виробник японський, проблем не було: нічого не відвалювалося, не тріскалося, не стукало тощо.

По всіх параметрах (потужність, швидкість, дизайн ітеде) він середнячок, але для міста те, що треба. Витрата палива в міському циклі - 2.5 л, максимальна швидкість, яку я витискав - 110 (поза містом :) ), але відчувається, що для нього це вже напряг. 100 їде цілком нормально без усяких питань. Знову ж таки, для міста цілком достатньо.

Основний недолік - недостатня стійкість, а надто на мокрій дорозі. під час дощу може занести (з подальшим падінням) на найменшому повороті при мінімальній швидкості, якщо трохи перетиснути гальмо. Можливо, тут проблема у вузьких колесах і відсутності abs (ясно, що на бюджетному транспорті його й не могло бути, але характерно, що в єс уже скоро вимагатимуть встановлювати цю систему на всі мотоцикли). Словом, у дощ їхати досить стрьомно. Звідси дві інші проблеми - безпека (яка, зрозуміло, залежить від швидкості) та міцність. Навіть якщо обійшлося без травм, найменше залягання мотоцикла веде як мінімум до зігнутої вилки чи руля. Хоча, з іншого боку, виправити це все теж можна з мінімальними зусиллями.

Також не дуже подобається штатне світло: ближнього явно не вистачає, а дальнє сліпить зустрічних. Хоча плюс, що можна регулювати нахил фари.

Загалом мотоцикл непоганий, якщо на ньому їздити містом у помірному режимі й не падати. Крім того, довгий час це був найнормальніший мотоцикл із дешевих або найдешевший із нормальних :) Зараз, щоправда, вже з'явилася honda cb125e - ідентична по ціні та, що характерно, по дизайну. Навіть, не знаю, чому аж така подібність. Можливо, це якась співпраця між yamaha й honda, бо навряд чи honda запідозриш у плагіаті. Але в будь-якому разі тепер є вибір - два мотоцикли нормальних виробників за прийнятною ціною. Думаю, характеристики (а отже, переваги й недоліки) в них ті самі, тож тут уже кому який бренд до вподоби :)

Плюси моделі: Надійність, легкість, маневреність, витрата палива.

Минуси моделі: Стійкість, міцність, світло.

Порада покупцю: Якщо для їзди по місту хочеться не скутера, а таки мотоцикла, можна брати. Але в дощ бажано не їздити.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Yamaha YBR 2008

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Like  

Насчет дождя так это в любом мотыке и таки, наверное, чем уже колеса тем меньше стабильности. Еще нужно на саму резину смотреть. Отличный отзыв!

+2ВІДПОВІСТИ  
Roben1118  

Подскажи, а по трассе сколько расход? Хочу взять 1-й мотоцикл не могу определиться, как сейчас Китайцы, глаз упал на Spark или всё же японца лучше? Буду благодарен за совет.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

по трасі при швидкості 100 - десь так само до 2,5. прикол у тому, шо 100 для нього - це вже майже на межі можливостей, тому й витрати такі, як у місті. якшо їхати 60, витрата буде значно менша. але ж хто їздить 60 по трасі на мотоциклі? )

+2ВІДПОВІСТИ  
Roben1118  

Спасибо, так как на счёт spark что думаешь?

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
cezar88  

Отличный отзыв-Дякую! Из китаез, кого и можно брать-то только Лифан (24года на моторынке). В основном все Хондовское качество. Хотя, комк как!!!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Yamaha

Yamaha DragStar 2000 Yamaha DragStar 4.000$ 2000 58.000 км
Yamaha VMAX 2016 Yamaha VMAX 21.000$ 2016 16.000 км
дивитись всі
оголошення